Loikkaa: valikkoon, hakuun

Ero sivun ”Spirulina on vuoden 2015 rohdoskasvi” versioiden välillä

Share/Save/Bookmark
(Ak: Uusi sivu: {{Uutislomake |teksti=Spirulina on mikroskooppisen pieni vieterimäinen makean veden levä, jota viljellään monipuolisena ravinto- ja rohdoskasvina. Spirulina on erinomaisen ravi...)
 
 
(2 välissä olevaa versiota samalta käyttäjältä ei näytetä)
Rivi 1: Rivi 1:
 
{{Uutislomake
 
{{Uutislomake
|teksti=Spirulina on mikroskooppisen pieni vieterimäinen makean veden levä, jota viljellään monipuolisena ravinto- ja rohdoskasvina. Spirulina on erinomaisen ravitseva. Se sisältää runsaasti proteiinia, vitamiineja, mineraaleja karotenoideja ja antioksidantteja. Jopa Maailman Terveysjärjestö (WHO) ja Yhdistyneet Kansakunnat (YK) toteavat spirulinan ravitsemukselliset edut ja suosittavat spirulina-levää nälän ja aliravitsemuksen torjumiseen kehitysmaissa. NASA ja Euroopan avaruusjärjestö ovat ehdottaneet spirulinaa yhdeksi ensisijaiseksi viljelykasviksi pitkäaikaisille avaruuslennoille. Spirulinaa on siis todellista superruokaa, jota käytetään monin tavoin elintarvike-, ravintolisä-, farmasia- ja kosmetiikkateollisuudessa. Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto on valinnut spirulinan vuoden 2015 rohdoskasviksi.
+
|teksti=Spirulina on mikroskooppisen pieni vieterimäinen makean veden levä, jota viljellään monipuolisena ravinto- ja rohdoskasvina. Spirulina on erinomaisen ravitseva. Se sisältää runsaasti proteiinia, vitamiineja, mineraaleja karotenoideja ja antioksidantteja. Jopa Maailman Terveysjärjestö (WHO) ja Yhdistyneet Kansakunnat (YK) toteavat spirulinan ravitsemukselliset edut ja suosittavat spirulina-levää nälän ja aliravitsemuksen torjumiseen kehitysmaissa. NASA ja Euroopan avaruusjärjestö ovat ehdottaneet spirulinaa yhdeksi ensisijaiseksi viljelykasviksi pitkäaikaisille avaruuslennoille. Spirulina on siis todellista superruokaa, jota käytetään monin tavoin elintarvike-, ravintolisä-, farmasia- ja kosmetiikkateollisuudessa. Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto on valinnut spirulinan vuoden 2015 rohdoskasviksi.
 
|luelisaa=Lisätietoa: http://www.ravintolisatiedotus.fi/2015-spirulina
 
|luelisaa=Lisätietoa: http://www.ravintolisatiedotus.fi/2015-spirulina
 +
 +
Spirulina RavintolisäWikissä: http://www.ravintolisawiki.fi/index.php?title=Spirulina
 
}}
 
}}

Nykyinen versio 15. tammikuuta 2015 kello 18.02


Spirulina on mikroskooppisen pieni vieterimäinen makean veden levä, jota viljellään monipuolisena ravinto- ja rohdoskasvina. Spirulina on erinomaisen ravitseva. Se sisältää runsaasti proteiinia, vitamiineja, mineraaleja karotenoideja ja antioksidantteja. Jopa Maailman Terveysjärjestö (WHO) ja Yhdistyneet Kansakunnat (YK) toteavat spirulinan ravitsemukselliset edut ja suosittavat spirulina-levää nälän ja aliravitsemuksen torjumiseen kehitysmaissa. NASA ja Euroopan avaruusjärjestö ovat ehdottaneet spirulinaa yhdeksi ensisijaiseksi viljelykasviksi pitkäaikaisille avaruuslennoille. Spirulina on siis todellista superruokaa, jota käytetään monin tavoin elintarvike-, ravintolisä-, farmasia- ja kosmetiikkateollisuudessa. Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto on valinnut spirulinan vuoden 2015 rohdoskasviksi.

Lue lisää:
Lisätietoa: http://www.ravintolisatiedotus.fi/2015-spirulina

Spirulina RavintolisäWikissä: http://www.ravintolisawiki.fi/index.php?title=Spirulina