Loikkaa: valikkoon, hakuun

RavintolisäWiki:Vastuuvapaus

Share/Save/Bookmark
Versio hetkellä 25. syyskuuta 2013 kello 17.41 – tehnyt MRonkko (keskustelu | muokkaukset) (Ak: Uusi sivu: RavintolisäWiki ei toimi lääketieteellisenä hoito-oppaana. Lääketieteellistä apua tarvitsevien on käännyttävä lääkärin tai terveydenhoidon ammattilaisen puoleen. Osa ...)

(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)

RavintolisäWiki ei toimi lääketieteellisenä hoito-oppaana. Lääketieteellistä apua tarvitsevien on käännyttävä lääkärin tai terveydenhoidon ammattilaisen puoleen. Osa ravintolisistä ja rohdosvalmisteista saattaa vaikuttaa lääkkeiden tehoon. Mainitse lääkärille käyttämistäsi ravintolisistä ja rohdosvalmisteista.

Ravintolisiä koskevissa kysymyksissä kannattaa keskustella myös ravintolisiin ja rohdosvalmisteisiin perehtyneiden ammattilaisten (mm. farmaseuttien, fytonomien, luontaistuoteneuvojien) kanssa.

Ravintolisät ja rohdosvalmisteet kannattaa hankkia tutusta myyntipaikasta, josta saat tarvittaessa myös henkilökohtaista opastusta ja neuvontaa. Tuntemattomat ulkomaiset nettikaupat ovat kuluttajalle suurin riski terveyteen vaikuttavien valmisteiden ostopaikkana.